Donald ne dozvoljava opuštanje: Imali smo i 32 boda prednosti, pa se zakomplikovalo!

Autor:

Sport

06.03.2018

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kapitena Crvene zvezde Mičel Donald izjavio je da trka za naslovom Super lige nije okončana, uprkos bodovnoj razlici koju njegov tim ima u odnosu na Partizan.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Donald: Moramo da očuvamo prednost do podele bodova

On je za klupski sajt izjavio da 14 bodova prednosti ne znači i osvajanje titule, kao i da 32 razlike pred plej-of pretprošle sezone nije bilo dovoljno za mirnu završnicu.

Donald kaže da prednost mora da bude iste i posle utakmice protiv Vojvodine u Novom Sadu koja sledi.

- Očekujem tešku utakmicu, posebno u ovom delu prvenstva je važno pobeđivat,i jer nam uskoro sledi podela bodova u plej-ofu. Sigurno ćemo biti opušteniji i u neku ruku i lakše je igrati ukoliko imamo veliku prednost i posle podele.

- Zato ćemo dati sve od sebe da dobijemo svaku utakmicu do kraja. Imam iskustvo iz svoje prve sezone u Crvenoj zvezdi kada smo imali 32 boda prednosti, oni su se prepolovili i na samom kraju je ipak bilo neizvesno. Zato smo oprezni, ali verujemo u sebe - rekao je Donald za klupski sajt.

Utakmica 26. kola Superlige između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u sredu od 18 sati u Novom sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading