POPLAVA UVREDA ZA DANIJA ALVEŠA zbog izjave o Astoriju!

Autor:

Sport

06.03.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Dani Alveš, koji trenutno nastupa za ekipu PSŽ-a, uzburkao je strasti izjavom o tragično preminulom kapitenu Fiorentinu Davideu Astoriju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alves se nije preterano uzbudio zbog užasne vesti iz Firence

Na pitanje kako su igrači PSŽ-a primili vest o smrti Astorija, Alveš je imao odgovor koji je naknadno izazvao mnogo negativnih reakcija na društvenim mrežama.

- Jesmo li potreseni? Nismo. Možda zato što ga nismo dobro poznavali. Izražavam saučešće porodici, ali ja razmišljam o životu. Naravno da nam je žao, jer je umro čovek koji se bavi istim poslom kao i mi, ali nismo uzdrmani, jer nismo bili bliski s njim. A, čuo sam da je bio jako, jako voljena osoba - rekao je Alveš.

Međutim, ovde se Alveš nije zaustavio, već je dodao i pojašnjenje njegovih prethodnih reči.

- U svetu dnevno umire hiljadu dece, zbog gladi, zbog raznih problema i oni ne dobijaju dovoljno pažnje, a jednako su važni. Kao da nikog nije briga - završio je Dani Alveš.

I onda je posle ove izjave krenula prava poplava loših i uvredljivih komentara na račun Brazilca, a društvene mreže se i dalje nisu smirile od tada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading