Meštani Kalinjingrada srećni zbog dolaska naših navijača i fudbalera: JEDINO ONI NE MORAJU DA SE PLAŠE, DOLAZE KOD BRAĆE!

Autor: ruwest.ru

Sport

06.03.2018

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar turizma i kulture za kalinjingradsku oblast Andrej Jermak izjavio je za ruske medije da jedino srpski navijači ne brinu za bezbednost i da se nisu ni raspitivali za to, pošto su svesni da dolaze među bratski narod.

RepublikaFoto: fss.rs
Naša selekcija biće srdačno dočekana u Kalinjingradu

Ovaj grad, koji se kao ruska eksklava nalazi na obali Baltičkog mora biće baza našoj selekciji tokom prvenstva sveta, a i jedan meč ćemo igrati upravo u Kalinjingradu (duel drugog kola protiv Švajcarske).

Mnoge zemlje su se ranije raspitivale za mogućnost da budu smeštene upravo u ovom gradu na Baltiku, ali su se Srbi prvi izjasnili da će ovde da prave bazu.

Ovo je naišlo na sjajan doček i topao prijem meštana, koji su na nekoliko mesta po gradu istakli uvezane ruske i srpske zastave.

Andrej Jermak, ministar u kalinjingradskoj oblasti, imao je nedavno prezentaciju u Beogradu, u kojoj je govorio o svom regionu, svemu onom što može da pruži gostima tokom šampionata. Rekao je medijima u Rusiji da mu je promocija u glavnom gradu Srbije bila potpuno drugačija od svih ostalih.

- Bila je to moja treća prezentacija širom sveta i jedinstvena do sada. Razlog je što samo Srbi nisu postavili nijedno pitanje vezano za bezbednost! Oni znaju da dolaze među bratski narod, pa ih je zanimalo samo kako se dolazi do stadiona, postavljali su pitanja o smeštaju u gradu itd. A, gde god sam drugo bio, prvo pitanje je uvek bilo - bezbednost - ispričao je Jermak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading