Igrač PSŽ-a brutalno iskren: NEMAMO MI KVALITET ZA OSVAJANJE LŠ!

Autor:

Sport

07.03.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri madridskog Reala slavili su oba puta protiv Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona i tako još jednom pokazali da su daleko od onog pravog evropskog vrha uprkos silnim uloženim sredstvima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markinjos priznao da je PSŽ druga evropska liga

Letos je PSŽ doveo Nejmara i Mbapea za ukupno 400 miliona evra u zbiru, ali im to nije previše vredelo u sudaru sa Realom, koji je demonstrirao nadmoć. 

Prvotimac PSŽ-a Markinjos je priznao da ovaj tim nema kvalitet za sam vrh evropskog fudbala.

- Frustrirajuće je. Teško je kada ispadneš iz takvog takmičenja i izgubiš jedan od glavnih ciljeva. To pokazuje da moraš još mnogo da radiš, da napreduješ i skupljaš iskustvo - rekao je Markinjos. 

Brazilski štoper kao pravi primer iskustva naveo je upravo Real Madrid, jedini klub koji je uspeo da odbrani pehar u Ligi šampiona. 

- Videlo se da je Real bio dobar u sitnim detaljima, za razliku od nas. Mislim da trenutno nismo toliko kvalitetni da osvojimo Ligu šampiona. Svi nam govore da moramo da gubimo kako bismo jednog dana naučili da pobedjujemo u ovom takmičenju - zaključio je Brazilac. 

PSŽ-u je sada ostalo samo nacionalno prvenstvo, gde će najverovatnije uzeti titulu, pošto trenutno imaju čak 14 bodova viška u odnosu na Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading