ĐUKIĆ: Kada tim igra ovako može samo da se čestita

Autor:

Sport

07.03.2018

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru 26. kola domaćeg prvenstva Partizan je sa 3:1 pobedio Rad, a bio je to prvi trijumf crno-belih u Humskoj od 22. oktobra, kada su istim rezultatom dobili Bačku. Nakon toga usledila su četiri vezana remija

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Đukić

Trener Miroslav Đukić bio je slikovit posle pobede koju su doneli Zoran Tošić, Saša Zdjelar i Leandre Tavamba, dok je Vladimir Volkov iz jedanaesterca bio strelac za "Građevinare".

- Veoma sam zadovoljan, ekipa je odigrala 90 minuta vrhunski, stvorila veliki broj šansi, igrala lepršavo i osvojila tri boda sa dobrom igrom što je najbitnije - rekao je Đukić.


Ekipa Partizana igrala je pod pritiskom zbog serije loših rezultata na startu prolećnog dela sezone pa se govorilo da bi Đukić mogao da bude smenjen. Posle današnje pobede trener crno-belih priznao je da se oseća odlično.

- Kada ekipa igra ovako kako smo danas igrali može samo da joj se čestita. Ni u jednom momentu nisam sumnjao u ovu ekipu, ona je uvek davala maksimum, a danas je imala i tu bistrinu, čistoću, igrala mirno, staloženo i strpljivo i jedina nesreća je danas Ostojina povreda - kazao je Đukić.

Bojan Ostojić je doživeo povredu ligamenata kolena i čekaju ga dodatni pregledi. Sastanak po završetku meča trajao je nešto duže i njemu je prisustvovao i sportski direktor Ivica Iliev.

- Bio je kod igrača, čestitao na igri i rezultatu jer su igrači odigrali vrhunsku utakmicu, borili se, dali sve od sebe i to je put. Nadamo se da će ovo biti vetar u leđa za naredne utakmice. Idemo dalje - poručio je Đukić.

Partizan za vikend gostuje Čukaričkom u okviru 27. kola Super lige Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading