(VIDEO) Đukić drži glavu iznad vode, PARTIZAN SRUŠIO "GRAĐEVINARE"

Autor:

Sport

07.03.2018

16:30 >> 16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana savladali su Rad u okviru 26. kola Super lige rezultatom 3:1, što je tek šesta pobeda aktuelnog prvaka u Humskoj ove sezone. Preznojavali su se ponovo crno-beli, da bi tek pogotokom Zdjelara u 70. minutu slomili otpor gostiju sa Banjice.

RepublikaFoto: Starsport
Tošić i Zdjelar bili su strelci protiv Rada

Delovalo je da će ovo najzad biti jedna lakša utakmica za fudbalere Partizana, posle izuzetno burne nedelje koja je za njima to im je i bilo preko potrebno.

Tošić je nagovestio takav scenario pogotkom iz slobodnog udarca u 17. minutu za barem kratko olakšanje trenera Miroslava Đukića.

Partizan je uglavnom kampovao ispred gola golmana Rada Nemanje Stevanovića, zujali su šutevi pokraj i preko gola, ali se Rad nekako branio. 

Držali su se do pred kraj poluvremena, a onda ih je defanzivac Partizana Bojan Ostojić nagradio penalom, pošto je nespretno srušio Lutovca. Bivši igrač kluba iz Humske Vladimir Volkov bio je neumoljiv sa bele tačke, pa se na odmor otišlo sa 1:1.

U nastavku meča Partizan je krenuo uraganski ka golu gostiju, rešeni da što pre prekinu negativan niz u Super ligi, koji im je kao Damaklov mač stajao iznad glava pred ovaj susret. Ali osim promašenih prilika i nekoliko dobrih odbrana Stevanovića, ništa se više nije izrodilo.

Dramu i napetost je prekratio Zdjelar u 70. minutu, koji je pokazao da ne puca pod pritiskom, pošto je i protiv Zemuna bio strelac u odsudnom momentu.

Pitanje pobednika rešio je Tavamba u nadoknadi vremena za tek prvu pobedu Partizana na svom terenu još od 22. oktobra! Sada su crno-beli na -11 bodova od večitog rivala, ali i sa utakmicom viška, pošto Zvezdu tek očekuje meč protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading