Mitrović postaje najskuplji igrač ikada u Fulamu? NJUKASL ODREDIO PAPRENU CENU ZA SRBINA!

Autor:

Sport

09.03.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično igra Aleksandar Mitrović od dolaska na pozajmicu u Fulam iz redova Njukasla. Postigao je 5 golova na 7 utakmica, vrlo je koristan u ekipi Slaviše Jokanovića, selektor Srbije Mladen Krstajić će ga sigurno uvrstiti na spisak putnika za Mundijal na leto, a Njukasl želi da iskoristi ove okolnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Mitrović podsetio igrama u Fulamu ko je i šta je

Gazda kluba sa "Sent Džejms parka" Majk Ešli je zimus tražio 17 miliona funti za Mitrovića, iako ga je menadžer Rafa Benitez veći deo sezone držao na klupi za rezerve.

Dobre igre i preporod srpskog reprezentativca u timu našeg Slaviše Jokanovića naterali su Ešlija da koriguje cenu, pošto sada potražuju oko 20 miliona funti, što je preko 22 miliona evra.

Ukoliko Fulam obezbedi plasman u Premijer ligu, ne bi bilo nerealno da se odluče da otkupe Mitrovićev ugovor i tako ga načine najskupljim pojačanjem u istoriji kluba sa "Krejven Kotidža".

Međutim, i dalje ta opcija nije previše realna, pošto je najskuplji transfer u istoriji Fulama iznosio 13,5 miliona evra za grčkog napadača Kostasa Mitroglua pre pre godina, a na kraju se nisu previše usrećili sa njegovim učinkom u Premijer ligi.

S obzirom da se Mitrović neće naigrati fudbala u Njukaslu dok je Rafael Benitez trener, logično bi bilo da Ešli spusti zahteve i omogući nekadašnjem centarforu Partizana i Anderlehta da ode makar po (približnoj) ceni po kojoj je i došao. A to je 18.000.000 evra. Bilo u neki drugi premijerligaški klubu, bilo da ga Fulam otkupi po nižoj ceni.

- Mitrović ne bi trebalo da igra u Čempionšipu, nego u Njukaslu. A odlučio je da se spusti jedan rang niže, kako bi se dokazao. Odličan je igrač i hvala Bogu pa nećemo s njim da igramo u preostalih 11 kola. Dečko ide na Mundijal, Njukals ga je platio 15.000.000 funti i trebalo bi da igra Premijer ligu - ocenio je Kris Vilder, trener Šefild junajteda kome je Mitar u utorak veče spakovao dva gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading