Nećka se kao seoska mlada: NEJMAR BI SADA DA SE VRATI U BARSELONU!

Autor:

Sport

09.03.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmar je prema navodima španskih medija priznao da se kaje što je prošlog napustio Barselonu i prešao u PSŽ i istakao da ga je privuklo bogatsvo, a da o ostalim stvarima uopšte nije razmišljao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar ne želi da se zadržava u Parizu

Navodno se obratio saigračima pred revanš protiv Reala u Ligi šampiona priznavši da je pogrešio što je dolazio u Francusku i da želi da se vrati u Primeru.

"El Mundo Deportivo" navodi da je bio zaslepljen neverovatnom ponudom PSŽ-a prošle godine, smatrajući da će ujedno postati još bolji igrač kada preuzme lidersku ulogu u redovima francuskog velikana.

Međutim, Nejmar je nezadovoljan kvalitetom francuske lige, pošto Parižani nemaju dostojnog takmaca za naslov u Ligi 1, a povrh svega je on glavna meta za faulove protivničkih fudbalera, koji neretko pokušavaju i da ga povrede.

Dodatni razlog za nezadovoljstvo Brazilca je izuzetno loša atmosfera u svlačionici "Svetaca" gde ne postoji sloga među fudbalerima, već nekoliko klanova gde Nejmar nije baš omiljena osoba najverovatnije zbog svojih astronomskih primanja. U Barseloni je, kaže on, sve bilo drugačije, igrači su bili daleko složniji, nisu postojale nikakve podele, a svi su bili podređeni dobrim rezultatima ekipe sa "Nou Kampa".

Neki ovo mogu da čitaju i kao raščišćavanje terena za prelazak u redove ljutog rivala Reala, pošto može da kaže da se nudio da opet dođe u Barsu, ali da oni nisu imali nameru da ga vrate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading