Kante voljan da ostane u Čelsiju: PSŽ naciljao Francuza

Autor:

Sport

09.03.2018

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose engleski mediji, vezista Čelsija N'Golo Kante nema nameru da promeni sredinu narednog leta.

RepublikaFoto: twitter.com/StamfordKing
Ngolo Kante

Francuz je na "Stamford Bridž" stigao leta 2016. godine, nakon debi sezone u PL, u kojoj je sa Lesterom oduševio svet i osvojio trofej u elitnom engleskom rangu.

"Plavci" su ga otkupili, može se slobodno reći za siću (oko 36 miliona evra) i već u prvoj sezoni im je pomogao da se domognu titule u Engleskoj.

Čelsi ove sezone ipak nije na nivou iz prethodne, doveli su u pitanje i plasman u Ligu šampiona, pa su se pojavile priče da bi Kante mogao da promeni sredinu, tačnije da bi Kante mogao da se preseli u PSŽ.

Parižani navodno u Francuzu vide kariku koja im nedostaje da osvoje Ligu šampiona, u više navrata je po francuskom medijima pisano da će Kante biti prioritet "Svetaca" narednog leta, ali kako prenose engleski mediji, francuski reprezentativac želi da ostane u Lonodnu i pomogne Čelsiju da se domogne što većeg broja trofeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading