Ronaldo: Voleo bih da se vratim u Inter!

Autor:

Sport

10.03.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svečanosti povodom 110. rođendana FK Inter, brojne legende ovog kluba su se skupile na stadionu "San Siro" kako bi uveličale svečanost, a među njima je bio i legendarni brazilski fudbaler Ronaldo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo ne otpisuje mogućnost za funkciju u Interu

Punim imenom, Ronaldo Luis Nazario de Lima, poznat i pod nadimkom “O Fenomeno”, u Interu je igrao pet sezona, od 1997. do 2002. godine kada je prešao u slavni Real Madrid. Ronaldo je u dresu Intera osvojio svoje jedine dve Zlatne lopte, a od klupskih ostvarenja ističe se naslov u Kupu UEFA 1998. godine.

U razgovoru za italijanske medije popularni "Zuba" je najavio da bi voleo da se jednog dana vrati u Inter kao funkcioner ovog kluba.

– Srećan sam što sam ovde, da zajedno proslavimo 110. godišnjicu Intera. Biti proglašen jednim od najboljih napadača u istoriji ovog kluba je velika čast za mene jer su ovde igrali veliki igrači.

– U Milanu sam naučio mnogo, ne samo kao igrač, već kao i čovek. Stigao sam mlad i doslovno sam odrastao ovde. Trenutna ekipa je jako dobro počela sezonu, ali nakon zimske pauze imali su niz loših rezultata i nalaze se na nivou ispod njihovih mogućnosti. Moraju da reaguju.

– Ja kao direktor u Interu? Zauzet sam sa puno projekata, ali želeo bih se da se vratim u Inter i ponovo ga učinim sjajnim - završio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading