Venger opravdava navijače: Oni ne mrze mene, nego trenera

Autor:

Sport

10.03.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da povike i proteste navijača protiv njega ne shvata lično.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venger: Nesrećan sam zbog poslednjih poraza

Venger je priznao da je ekipa u katastrofalnoj formi i da može da razume gnev navijača "Tobdžija" koji već duže vreme traže njegovu smenu.

Arsenal gotovo sigurno neće uspeti da obezbedi poziciju u Premijer ligi koja vodi u Ligu šampiona, zbog ogromnih 13 bodova zaostatka za Totenhemom, pa im je jedina šansa da se domognu elitnog takmičenja da osvoje Ligu Evrope ove sezone.

- Oni ne mrze osobu već trenera koji ne donosi dobru igru. To mogu da razlikujem. Nesrećan sam zbog tih poraza. Želim da pobedim, čak i sa stilom, to je ambiciozno. Kada to ne postižemo, naravno da patim kao i svi drugi. Arsenal čini 30 miliona ljudi, to nije patnja jedne osobe, želim da usrećim 30 miliona ljudi i to me zanima - naveo je Venger.

Upitan o besanim noćima, Venger je rekao da je sve to deo posla.

- Radi se o tome da preživite razočaranja i pronađete rešenja, to može da vas učini boljim trenerom u krizi - dodao je francuski trener.

Venger je priznao da je u poslednje vreme dobio i veliki broj poruka podrške od kolega, pošto je situacija bila kritična nakon šest uzastopnih poraza.

On je dobio poruke podrške od brojnih bivših trenera, a rekao je da ga je kontaktirao i Aleks Ferguson "kada stvari nisu išle dobro".

- To je solidarnost. Ja uvek podržavam druge trenere. Ne postoji način da ne patite. Morate da patite - naveo je Venger.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading