NE ODUSTAJE: Benitez "pecnuo" Mitra

Autor:

Sport

10.03.2018

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Mitrović igra u velikom stilu. Postigao je pet golova za Fulam, a njegov bivši menadžer Rafa Benitez još uvek ne želi da prizna grešku.

RepublikaFoto: twitter.com/Rafa Benitez Web

Španac nije dao priliku Mitroviću, poslao ga je na pozajmicu u Fulam, a sada menadžer Njukasla pokušava da umanji učinak svog sada već bivšeg učenika.

 

- Da igra dobro, ali važne su dve stvari. Prva je da je Mitrović postigao golove u Čempionšipu (ne Premijer ligi) i stvarno mi je drago zbog njega. Kao što sam rekao ranije, nadam se da će postići 20 pogodaka. Tako će biti mnogo bolje za njega, ali i za nas. Druga stvar, mi smo bili najbolji tim u Čempionšipu, tako da ne želim da ljudi imaju pogrešnu sliku. Bili smo najbolji u Čempionšipu, postigli smo više golova od bilo koga (85), Fulama, Noriča.. Primili smo najmanje golova (40), uz Brajton, tako da smo bili najbolji tim. Bili smo prvi, imali smo najviše udaraca u gol od svih, napadali smo - rekao je Benitez.

Jasno je da Rafa i Mitar više neće sarađivati, a jedno je sigurno od kada je otišao iz redova "svraka" Srbinu je svanulo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading