VELIKI BOD ZA KRUŠEVLJANE: Napredak šokirao Zvezdu u sudijskoj nadoknadi

Autor:

Sport

11.03.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno protiv ekipe Napretka (1:1) u 27. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport

 

Ekipa Milorada Kosanović još jednom je pokazala zube timu sa stadiona "Rajko Mitić" (pobedili u prvom delu sezone). 

Zvezda je napadala u prvom delu, bilo je nekoliko šansi ali golman Petrović je uspeo da sačuva svoju mrežu. U nastavku crveno-beli su krenuli mnogo jače. Nizale su se dobre akcije, i bilo je samo pitanje trenutka kada će gosti kapitulirati.  

RepublikaFoto: Starsport

U 52. minutu, posle odbitka, Nenad Krstičić je raspalio sa distance, ovoga puta Petrović je bio nemoćan, a lopta je završila u mreži. Bio je to drugi gol iskusnog veziste ove sezone.

Na ovom susretu trener Zvezde Milojević rešio je da promeša karte, u timu nije bilo Donalda, Jovičića i Srnića a priliku od starta dobili su Račić, Milić i Milijaš.

Napredak je pretio u drugom delu, Borjan je bio dobar u nekoliko navrata, ali upornost gostiju se isplatila. Zvezda se opustila i stigla je kazna. Nemanja Petrović je u prvom minutu nadoknade glavom pronašao Eskića koji je bez većih problema pogodio za 1:1.

Trenera Milojevića, ali i selektora Srbije Mladena Krstajića  može da zabrine povreda Vujadina Savića, novog reprezentativca Srbije, koji je morao da napusti igru u drugom poluvremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading