Bivši igrač Zvezde i Voše najbolji u 27. kolu SLS

Autor:

Sport

12.03.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva ubedljiva poraza na gostovanjima Radničkom i Čukaričkom na kojima je OFK Bačka primila čak devet golova nisu poljuljali samopouzdanje izabranika Zvezdana Miloševića.

RepublikaFoto: instagram.com/lukalukovic
Luka Luković

Superligaš iz Bačke Palanke nastavio je sa dobrim partijama na domaćem terenu i u nedelju, upisao treću uzastopnu pobedu kod kuće protiv još jednog od timova iz plej-aut zone.

Na stadionu "Slavko Maletin Vava" u nedelju je savladana šabačka Mačva (2:1), a oba gola za OFK Bačku postigao je mladi vezista Luka Luković.

Beograđanin prikazuje odlične partije u dresu OFK Bačke u prolećnom delu sezone tako da dobra partija nije iznenađenje, baš kao ni priznanje za najboljeg igrača 27. kola koje je pripalo Lukoviću.

Luka Luković je ponikao u mlađim kategorijama Crvene zvezde ali se potom preselio u novosadsku Vojvodinu za koju je nastupao do leta 2015. godine. Potom je usledila selidba u švajcarski Bil koji je napustio pre 20 meseci i stigao u redove OFK Bačke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading