"Najki" vodi Nejmara u Real za 400 miliona evra!

Autor:

Sport

13.03.2018

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza prelaska Nejmara u Real iz Madrida, o kom se spekuliše već nekoliko meseci, stoji priča o sumi od čak milijardu evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Sve to je deo paklenog plana kompanije "Najki", koja želi da pomogne Madriđanima da se domognu Brazilca, ali da zauzvrat na duži vremenski period pusti korenje na "Santjago Bernabeuu".

PSŽ je Nejmara platio rekordna 222 miliona evra, a procenjuje se da bi njegov transfer u Real koštao okruglo 400 miliona evropskih novčanica.

Madriđani bi platili polovinu te sume, dok bi ostalo na sebe preuzeo "Najki", samo da istisne "Adidas" iz Reala. Sve to bilo bi zaliveno višegodišnjim sponzorskim ugovorom prema kom bi Realu pripalo 600 miliona evra.

Jasno je da je priča oko Nejmara postala veća od same fudbalske igre, ali i da je Brazilac prepoznat kao novi brend kad sa scene siđu Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading