Evo koliko saigrači vole Mesija

Autor:

Sport

15.03.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je čovek kojem se divi fudbalski svet! On je bukvalno sam razbio Čelsi i odveo Barselonu u četvrtfinale Lige šampiona. Posle ove utakmice, saigrači su još jednom pokazali koliko vole Argentinca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Lionel Mesi piše nove stranice istorije modernog fudbala... Kad jednog dana završi karijeru o njemu će se govoriti kao o Peleu ili Maradoni. Omaleni as gura Barselonu napred, a i momke koji igraju sa njim čini boljim.

Od ljudi sa kojima je igrao za Mesija nikada nećete čuti lošu reč. Koliko ga saigrači cene pokazao je kapiten Andres Inijesta.

-  On je igrač koji pravi razliku u svakom meču. Za nas je on blagoslov. Nadam se da će ostvariti naš cilj, a to je osvajanje Lige Šampiona. Morate se potruditi da broj grešaka svedete na minimum. Borićemo se. Nadam se da u četvrtfinalu nećemo izvući nijednog protivnika iz Španije, jer se dobro poznajemo - rekao je Inijseta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading