ZOV MILIONA: Ima doživotni ugovor sa Barsom, ali razmišlja o Kini

Autor: Tanjug

Sport

15.03.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten fudbalera Barselone Andres Inijesta izjavio je da razmatra prelazak u Kinu na kraju sezone, ali da će konačnu odluku doneti do kraja aprila.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Inijesta sa katalonskim klubom ima doživotni ugovor, ali se sve više priča da bi mogao da ode, posebno zbog velikog interesovanja Tjanđin Kvanžana.

- Do 30. aprila ću odlučiti da li idem u Kinu ili ostajem u Barseloni. Proceniću šta je najbolje za mene i klub. Prvo ću razgovarati sa rukovodstvom kluba, ali šta god da odlučim gledaću da to bude najpravičnije i za mene i za njih - izjavio je Inijesta posle ubedljive pobede protiv Čelsija (3:0) za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Inijesta je prošao skoro celu omladinsku školu Barselone za čiji prvi tim je debitovao još 2002. godine i osvojio 29 trofeja, među kojima četiri Lige šampiona i osam prvenstva Španije, a na putu je da ove sezone deveti put postane državni šampion.

Za reprezentaciju Španije odigrao je 123 utakmice i postigao 13 golova, uz titule prvaka Evrope (dva puta) i sveta u periodu od 2008. do 2012. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading