Levandovski se dogovorio sa Realom?

Autor:

Sport

17.03.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Bajerna i poljski reprezentativac Robert Levandovski dogovorio je transfer u madridski Real, tvrde španski mediji.

RepublikaFoto: twitter.com/DeadlineDayLive
Levandovski menja klub na kraju sezone

Menadžer napadača Bajerna Pini Zahavi je bio na sastanku sa Žozeom Angelom, koji je desna ruka prvog čoveka Reala Florentina Pereza.

Levandovski (29) će sa Realom potpisati ugovor na kraju sezone na dve godine s mogućnošću produženja na još jednu. Finansijski detalji nisu poznati.

Međutim, da bi se transfer realizovao potrebno je da se dogovore čelnici Reala i Bajerna. Poljak ima ugovor sa Bajernom do juna 2021.

Španski mediji navode da se Levandovski zasitio igranja u Bundesligi, pošto je osvojio sve sa Bajernom i Borusijom Dortmund.

Bajern će dobiti visoko obeštećenje za Poljaka, koji je pre četiri godine stigao besplatno iz Borusije.

Levandovski je navodno imao ponude Čelsija, Arsenala i PSŽ-a, ali ih je sve odbio, jer želi da nastavi karijeru u najvećem klubu na svetu. On je pre nekoliko meseci raskinuo saradnju sa menadžerom Cezarijem Kuharskim i opredelio se za Zahavija, koji mu je omogućio dogovor sa Realom.
 
Realu je prva želja bio Hari Kejn, ali su vlasnici Totenhema odbili da ga prodaju, dok još nije poznato da li će Nejmar da pojača madridski klub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading