Nejmar traži milion funti nedeljno!

Autor:

Sport

18.03.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Nejmara zatražio je od čelnika Pari Sen Žermena nedeljnu platu od milion funti da bi ostao u pariskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar ima neverovatne zahteve

Nejmar je u letnjem prelaznom roku stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra. Ovo je bio najveći transfer u istoriji fudbala. Brazilac u pariskom klubu godišnje zarađuje oko 30 miliona evra.

Međutim, Brazilac je nezadovoljan u pariskom klubu i već je nagovestio da ne želi da naredne sezone igra za PSŽ. Nejmar se trenutno nalazi u domovini gde se oporavlja od povrede zbog koje je završio sezonu.

Brazilac želi da se vrati u Španiju, a voleo bi da ponovo igra u Barseloni ili da pređe u Real.

Vlasnik PSŽ-a Naser al-Kelaifi je doputovao u Brazil da bi razgovarao sa prvom zvezdom "svetaca" i uverio se u istinitost svih informacija, koje su se ovih dana pojavile u medijima. Gazda PSŽ-a se navodno uplašio da bi mogao da ostane bez prve zvezde tima i spreman je da pregovara sa Brazilcem.

Međutim, Nejmar je od Al-Kelaifija tražio nedeljnu platu od čak milion funti (1.131.000 evra) Brazilac bi u tom slučaju postao najplaćeniji fudbaler na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading