ASTORI NEĆE BITI ZABORAVLJEN: Fiorentina promenila ime trening centra

Autor:

Sport

18.03.2018

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Fiorentina je saopštio da će u sećanje na tragično preminulog kapitena Davidea Astorija, promeniti naziv svog trening centra, koji će od sada nositi ime ovog pokojnog igrača.

RepublikaFoto: twitter.com/acffiorentina
Davide Astori

Davide Astori je iznenada preminuo u snu 4. marta u svojoj 32. godini, a kasnije je utvrđeno da je uzrok smrti srčani zastoj. 

Kapiten Viole je sahranjen uz velike počasti cele Firence, a da sećanje na njega neće izbledeti potvrdio je i predsednik Fiorentine Mario Konjinji. 

- Trening centar se neće više zvati Kampini, već Sportski centar Davide Astori. Tu je bio njegov dom, mesto gde je često dolazio, ponekad i sa porodicom. Ovo je samo jedna od prvih inicijativa da zapamtimo jednu takvu posebnu osobu-  rekao je Konjinji za italijanske medije. 

Isto je učinila i Barselona, koja je jedan deo trening centra nazvla po preminulom bivšem igraču i treneru Titu Vilanovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading