Kako je hrabri Ronaldo opkladom podigao svlačionicu Reala

Autor:

Sport

19.03.2018

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada je jednostavno važno verovati u sebe. Kristijanu Ronaldu to nikada nije bio problem. Uvek je bio siguran u svoje umeće. I kada nije išlo, nikada nije odustajao.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovu sezonu je počeo užasno... U Primeri nije mogao da postigne gol. Ali i tada je bio siugran da može mnogo. Pre nekoliko meseci ponudio je opkladu svlačionici Reala. Ronaldo se kladio da će postići više golova od Mesija. To se činilo kao nešto što nije moguće, ali...

Ronaldo je počeo da rešeta, u poslednje vreme je na dva gola po utakmici. U poslednjih devet mečeva čak 18 puta je tresao mrežu. Stigao je do brojke od 22, dok je Mesi u Primeri na 25 golova.

Ronaldo nije daleko, a ova njegova opklada kao da je probudila Real. Dala im je "krila". Od titule u Španiji jesu daleko, ali zato  u Ligi šampiona gaze.

Ronaldo je čovek kojeg nikako ne morate da volite, ali morate da poštujete ono što radi na terenu. Malo je ljudi sa samopouzdanjem kao što je njegovo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading