(VIDEO) Samo najbolje za Nejmara i drugove: EVO GDE ĆE SE BRAZILCI SPREMATI ZA MUNDIJAL!

Autor:

Sport

19.03.2018

20:29 >> 19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Brazila završne pripreme za Svetsko prvenstvo u Rusiji održaće u Londonu u ultra modernom trening kompleksu FK Totenhem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brazilci će imati top uslove u Londonu

"Karioke" će finalne radove pred odlazak na Mundijal sprovesti u prestonici Velike Britanije, a uslovi koje će imati na raspolaganju zaista bi mogli da se kategorizuju sa pet zvezdica.

Brazilski fudbalski savez i Totenhem su dogovorili saradnju, pa će "selesao" imati pravo da koristi sadržaje trening centra koji se nalazi u severnom delu Londona, a inače je jedan od najboljih fudbalskih centara u Europi. Imaće na raspolaganju dva fudbalska terena, bazen, dvoranu, teretanu, te nedavno izgrađen hotel unutar centra...

- U trening kamp ulazimo 28. maja i u njemu ćemo imati vrhunske uslove - poručili su iz FS Brazila. 

Brazilci na startu Mundijala 17. juna igraju protiv Švajcaraca, pet dana kasnije će se nameriti na Kostariku, dok grupnu fazu zatvaraju 27. juna protiv Srbije.

Pre početka Mundijala odigraće četiri prijateljske utakmice. U petak će u Moskvi igrati protiv Rusije, a četiri dana kasnije u Berlinu protiv Nemačke, 3. juna će se sa Hrvatima spremati za duel sa "orlovima", a 10. juna u Beču Brazil će igrati sa Austrijom.

Pogledajte i sami gde će Brazilci odraditi poslednji deo priprema pred odlazak na najveću planetarnu smotru fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading