PJANIĆ: Napoli igra najbolji fudbal u Italiji, nisam izdao Romu

Autor:

Sport

20.03.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanskohercegovački reprezentativac, Miralem Pjanić, je 2016. prešao u Juventus. Tada je torinski tim Romi poslao ponudu od 32 miliona evra koju je "vučica" morala da prihvati zbog klauzule u Miralemovom ugovoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

U "Staroj dami" Miralem Pjanić je postao nezamenjiv deo ekipe. Igra odlično, povlači sve konce u veznom redu, a jedino što mu donekle kvari uživanje su duhovi prošlosti. Navijači Rome ne praštaju momku rođenom u Tuzli što je otišao sa "Olimpika", i kako oni smatraju, izdao "Vučicu".

- Posle pet divnih godina u Rimu, rešio sam da doživim neka nova iskustva. Juve me je pratio, hteli su me i osetio sam da mi je trebao neki novi izazov u životu. Karijera nije dugačka, a osvajati trofeje sa Romom... Bilo bi to jedinstveno iskustvo, pokušao sam, nisam uspeo. Mnogi pričaju loše o meni posle transfera ali ja nisam nikoga izdao - poručuje Pjanić koji je uporedio atmosferu u Romi i Juventusu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

- U Rimu svi pričaju o fudbalu i misle o tome od jutra do večeri. Ako si dobar vinuće te u zvezde, ali to zna da bude i negativno ako izgubiš osećaj za balans. U Juventusu se osećaš kao pobednik. Od kada sam došao u trening centar, ovde se u zidovima oseća pobeda. Vidiš sve te trofeje, vidiš da je uspeh u DNK ovog kluba - dodaje Tuzlak koji je kazao da je u Romi bio i problem što su se često menjali treneri, što sa Zdenekom Zemanom niko nije pričao, kao i što su Luis Enrike i Lučijano Spaleti ostali prekratko u klubu. 

- Srećan sam što je Roma u četvrfinalu Lige šampiona, dok će naš duel sa Realom biti fanstastičan. Mi smo finalisti iz prošle godine. Što se tiče Serije A mislim da Napoli igra najbolji fudbal, ali Juve je opasniji i pametniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading