Gatuzo ostaje u Milanu?

Autor:

Sport

20.03.2018

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đenaro Gatuzo trenutno ima ugovor sa "rosonerima" do leta 2019. godine, a fantastični rezultati Milana i preporod koji je Gatuzo napravio obezbediće harizmatičnom treneru produženje od godinu dana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đenaro Gatuzo

Kada je Đenaro Gatuzo preuzeo Milan tim je bio u velikim problemima. Igrači nisu imali glad za pobedama, da bi legendarni fudbaler sve to promenio i od gubitničkog tima napravio ekipu koja je sve ozbiljniji faktor u Italiji. 

Navijači "rosonera" nemaju uopšte sumnji da aktuelni trener Milana zaslužuje produženje ugovora, a to je nagovestio i klub saopštenjem na sajtu.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Ilustracija: Foto

- Pet od devet mečeva smo igrali u gostima, vetar u Kaljariju, produžeci u Rimu u Kupu Italije, teška situacija posle smrti Davida Astorija i odlaganje derbija - klub je sve to prošao sa trenerom Gatuzom ove godine. 2018. godinu je Milan počeo kao 11. na tabeli, 14 poena iza druge pozicije.

- Tri meseca kasnije, Milan je u finalu Kupa, igrao je protiv Arsenala u Londonu, i samo je pet poena iza četvrte pozicije koja vodi u Ligu šampiona. Fantastičan rad Gatuza koji zaslužuje da u narednom periodu pričamo o produžetku saradnje - navodi se na zvaničnom sajtu crno crvenih. 

- Veoma smo zadovoljni njegovim radom. Ovo je sve daleko iznad očekivanja i sigurno ćemo naći vremena da sednemo i da razgovaramo o njegovoj budućnosti. Očekivao sam od Rina da bude ovakav, ali impresioniran sam kako on rukovodi utakmicama. Čekaju ga velika trenerska dela - rekao je nedavno izvršni direktor Milana Marko Fasone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading