Grizman: Odluka o klubu pre SP, želim bez brige u Rusiju

Autor: Tanjug

Sport

21.03.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman, posle velikog interesovanja Barselone, izjavio je da bi želeo da se njegov status reši pre odlaska na Svetsko prvenstvo u Rusiji kako bi svu pažnju usmerio na igre u reprezentaciji Francuske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Grizman ima ugovor sa Atletikom do kraja juna 2022. godine, ali je sve izvesnije da će na kraju sezone napustiti španski klub i najverovatnije preći u Barselonu.

- Želim da bezbrižan otputujem u Rusiju. Ne samo iz razloga gde ću igrati naredne sezone, već zbog mira u glavi koji donosi sigurnost kada znaš da si na jednom mestu - izajvio je Grizman za francuski Lekip.

Prema rečima francuskog golgetera, najviše mu smeta što ga svi pitaju o njegovoj budućnosti, a kako kaže, sestri se poverio da će pre odlaska na Mundijal u Rusiju rešiti da li će otići iz Atletika.

Grizman, koji je u Atletiko stigao 2014. godine iz Real Sosjedada, dodao je i da više voli da osvaja kolektivne negrade od individualnih i da se zato ne opterećuje Zlatnom loptom.

- Želim prvo da osvojim Svetsko prvenstvo, pa Ligu šampiona, a onda će i Zlatna lopta doći - samouveren je Grizman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading