Turci odvode Zvezdinog špica?

Autor: Sportski žurnal

Sport

22.03.2018

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Pešić oživeo je karijeru povratkom u srpski fudbal prošlog leta, Zvezda ga je platila 750.000 evra Bordou, a od juna bi mogla da ga proda za barem duplo veću cifru, piše "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Pešić će brzo unovčiti dobre partije u Zvezdi

"Žurnal" piše da bi čitav posao mogao da se završi i pre nego što se završe sezone u nacionalnim prvenstvima, da bi se posao zatim formalizovao prvog dana prelaznog roka.

Iako je jasno da će crveno-beli zaraditi na Pešiću barem duplo od prošle godine, to nije i konačna cifra, pošto se pominje da bi možda Turci mogli da plate i do dva miliona za obeštećenje. Tim koji je poslednjih godina postao jedan od najbitnijih faktora u turskom prvenstvu i koji je jedan od favorita predsednika Redžepa Tajipa Erdogana neće imati problema da izdvoji čak i više za transfer, iako ta cena možda i nije realna.

Koliko su u Bašakšehiru kadri da plate bilo kog igrača najbolje svedoči što tamo trenutno zarađuju i imena kakva su Arda Turan, Gael Kliši, Gokhan Inler, Orelijen Šeđu... Naravno i čuveni napadač sa bogatim iskustvom iz Engleske Emanuel Adebajor, kome je zimus kao podrška doveden Rijad Bajić, ali se on nije preterano dobro uklopio.

Zvezda je već bacila oko na Nemanju Nikolića iz Spartaka kao zamenu, dok je "Sportski žurnal" preneo da je za sada najbliži špic iz Južne Amerike, ali se ne navodi njegovo ime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

22.03.2018 11:36

Maaa, možeš da odeš i u vražju mater - daleko ti lepa kuća!!! Ovo je užas koliko je uništen vrednosni sistem ljudske civilizacije, i oko kakvih se sve smorova vrti veliki novac - i novac, uopšte! Doduše, ovaj lik sa fudbalske periferije zdravog razuma zamo je kap u okeanu svih naših zabluda...