Partizan ugostio kinesku delegaciju

Autor:

Sport

22.03.2018

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U skladu sa poslovnom politikom FK Partizan u cilju napretka i razvija Omladinske škole, crno-beli su ugostili delegaciju iz Kine koja je tom prilikom obišla sve resore stadiona Partizana u Humskoj 1, kao i SC Partizan-Teleoptik.

RepublikaFoto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Kineska delegacija sa ljudima iz uprave FK Partizan

U toku razgovora sa sportskim direktorom g. Ivicom Ilievim i direktorom Omladinske škole Partizana g. Vanjom Radinovićem, pokazano je obostrano zadovoljstvo i spremnost ka realizaciji zajedničkh planova sa ciljem razmene ideja, stručnih kadrova, kampova FK Partizan, stručne edukacije u Srbiji i Kini, skautiranja talenata i dr.

Delegaciju iz Kine činili su: g. Cui Jong, prvi asistent predsednika i direktor Akademije  FK Janbian Funda, g. Nui Li, sponzor i član borda Šangaj Senhua (Premijer liga Kine), g. Sun Čao, predsednik Sanrajs fudbalske Akademije (najveća akademija fudbala u Pekingu), g. Slobodan Ristić, direktor Sanrajs fudbalske Akademije i g. Ivan Ivović, CEO – osnivač i iSports Company.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading