Zvezda ne da trenera: UPRAVA OBARA REKORD ZBOG MILOJEVIĆA!

Autor: Sportski žurnal

Sport

23.03.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon jučerašnjeg pisanja da Olimpijakos na kraju sezone odvodi trenera Zvezde Vladana Milojevića, oglasila se uprava koja je demantovala te priče, a sada žele da mu ponude novi i bolji ugovor kako bi ostao u klubu i nakon završetka sezone, prenosi "Sportski žurnal".

RepublikaFoto: Starsport
Milojevića tek očekuju pregovori sa upravom

Milojevićev ugovor ističe u junu, on nije želeo tokom sezone da pregovara o uslovima za produžetak saradnje što je navelo neke medije na zaključak da se ugovor više neće ni obnavljati.

Ipak, nakon najava da bi trener crveno-belih mogao da se vrati u Grčku, "Žurnal" je pisao da uprava planira da poboljša ugovor Milojeviću i drastično mu poveća sva primanja - procenjuje se na oko 480.000 evra po godini!

To je za naše uslove verovatno najveća trenerska ponuda u poslednjoj deceniji za domaćeg trenera. Podsetimo, Milojevićeva dosadašnja plata na godišnjem nivou iznosima je oko 300.000 evra.

Olimpijakos je navodno bio spreman da mu ponudi čak milion evra po godini, uz dvogodišnju vernost po slovu ugovora, a ukoliko je to istina, grčkom velikanu se zaista teško može parirati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading