Tadić i Ljajić složni: Nismo zaslužili poraz

Autor:

Sport

24.03.2018

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić izjavio je da "orlovi" nisu zaslužili da izgube od Maroka u prijateljskom meču odigranom u Torinu.

RepublikaFoto: fss.rs
Ljajić na meču sa Marokom

Srbija je poražena sa 2:1. Pred početak meča, predsednik FSS Slaviša Kokeza uručio je dres sa brojem 50 Dušanu Tadiću koji je u Torinu obeležio jubilej.

- Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu, bezveze smo primili golove. Penal nije postojao. I drugi gol... Imali smo neke situacije koje smo morali bolje da rešimo kada smo im oduzeli loptu na njihovoj polovini. Uigravamo se, drugačiji je sistem. Drago mi je i zbog jubileja, nije mala brojka, žao mi je što nije i bolji rezultat, ali idemo dalje, uigravamo se za ono što nas čeka u Rusiji - rekao je Tadić.

Njegov saigrač Adem Ljajić kaže da je Srbija primila golove posle grešaka u odbrani.


- Tvrda utakmica, igrali smo dobro, a oni su iz dve šanse dali dva gola na neke naše greške. Iz kontri. Imali smo nekoliko šansi, ali sada ne treba tugovati, glavu gore, ovo su prijateljske utakmice, okrećemo se Nigeriji kako bi odradili to najbolje što možemo - naveo je Ljajić.

Srbija će u utorak u Londonu igrati protiv Nigerije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading