ZVEZDINA ZAGONETKA PRED DERBI! Na Marakani zovu delije BESPLATNO na Partizan, ali...

Autor:

Sport

20.02.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je na programu 9. marta na stadionu "Rajko Mitić".

ZVEZDINA ZAGONETKA PRED DERBI! Na Marakani zovu delije BESPLATNO na Partizan, ali...

Foto: Starsport

Kako se bliži 172. Večiti derbi, koji je na programu u subotu 9. marta na stadionu Crvene zvezde, rastu i očekivanja među navijačima najtrofejnijih srpskih klubova.

Do utakmice sa liderom Superlige Srbije, ekipom Partizana, izabranici Vladana Milojevića imaće još dve provere, najpre protiv Čukaričkog na svom terenu, a potom i na teškom gostovanju TSC u Bačkoj Topoli.

Izabranici Vladana Milojevića će dočekati "brđane" na Marakani u subotu, 24. februara od 16 časova. Na sajtu crveno-belih napominju da zvezdaši sa kupljenom kartom koja je potom i očitana na ulazu protiv tima sa Banovog brda, time stiču pravo da im ulaznica za 172. večiti derbi postane validna. Numeracija za obe utakmice ostaje ista. 

Foto: Starsport

fudbaleri Crvene zvezde

Crvena zvezda će ulaznice za ovu predstojeći duel s Čukom pustiti u prodaju od srede u 12 časova, u sekciji "paket karata", kao i na blagajni u petak od 10 do 18 časova, i u subotu od 10 do 16 časova.

Cena karata: 

Sever - 500 dinara
Istok - 700 dinara
Zapad - 1000 dinara
Tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara

Detaljnije informacije o ulaznicama možete pogledati OVDE.

Podsetimo, na tabeli srpskog šampionata, Milojevićeva četa nalazi se na drugom mestu s 52 boda, jednim manje od večitog rivala iz Humske.

Prethodni 171. Večiti derbi završen je pobedom Partizana od 2:1, golovima Bibrasa Natha i Mateusa Saldanje, dok je strelac za Zvezdu bio Šerif Endiaje. Bio je to, ujedno, poslednji meč jesenjeg dela tekuće sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading