"ORLOVI" OSVAJAJU MUNDIJAL U RUSIJI!

Autor:

Sport

28.03.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će biti prvak sveta u fudbalu! Izabranici Mladena Krstajića osvojiće "zlatnu boginju" na predstojećem Mundijalu u Rusiji, pokazale su simulacije planetarne smotre sprovedene u popularnoj igrici "Fudbal menadžer".

RepublikaFoto: fss.rs
Predviđaju im uspeh: Fudbaleri Srbije

Naime, jedan strastveni igrač pod pseudonimom GoldenFM "odigrao" je Svetsko prvenstvo čak 100 puta, a kada je na kraju objavio rezultate, jedna titula je otišla i "orlovima".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

GoldenFM

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Simulacija igrice

DŽOKER ŠĆEPOVIĆ

Naši momci su u tom velikom finalu savladali Španiju sa 1:0, i to posle produžetaka. Iznenađujuće, junak Srbije postao je Stefan Šćepović, koji u stvarnosti neće ni videti Rusiju. Ili možda hoće, nikad se ne zna. On je kao džoker ušao sa klupe i postigao pobedonosni gol u 107. minutu. Jedan od najzaslužnijih za titulu je i Sergej Milinković-Savić, koji je na turniru postigao ukupno pet golova. Vezista Lacija je tako podelio titulu najboljeg strelca turnira sa Portugalcem Kristijanom Ronaldom i Francuzom Antoanom Grizmanom.

 

U finalu je naruku Srbiji išlo i to što je Karvahal dobio crveni karton već u 15. minutu. Kada je u pitanju postava našeg tima, ona se dosta razlikuje od one koja je obezbedila mesto u Rusiji. Očekivano, nema Branislava Ivanovića, a od bitnijih promena su Predrag Rajković na golu, Nemanja Pejčinović na desnom beku, kao i Luka Jović u startnih 11.

DOMINACIJA BELGIJE

Kada su u pitanju ostali timovi koji su u simulaciji osvajali svetski šampionat, iznenađujuća je dominacija Belgije. "Đavoli" su čak 22 puta podizali pehar, dok su u stvarnim prognozama kladionica tek šesti favorit, sa kvotom 13,34. Slede Francuzi sa 17 titula, dok su naši rivali iz grupe Brazilci trijumfovali 15 puta. Špancima je otišlo 10, a braniocima "zlatne boginje" Nemcima samo sedam pobeda iako su prema kladioničarima prvi favoriti, sa kvotom od 5,75. Ukupno je 16 timova osvajalo titulu u 100 simulacija, pa su tako, recimo, Hrvati slavili čak četiri puta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tarkvinski

28.03.2018 10:44

Ovo je trebalo da bude vest? Stvarno me je sramota u ime autora teksta...