Prešao preko Drine: IGRAO JE ZA NAŠU MLADU SELEKCIJU, ALI JE NA KRAJU IZABRAO KOMŠIJE!

Autor:

Sport

29.03.2018

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od nekadašnjih mladih reprezentativaca Srbije Bojan Nastić, rešio je da u seniorskoj kategoriji obuče dres Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nastić (desno) rešio da promeni reprezentativne boje

Nastić je rođen u Republici Srpskoj, tačnije u gradiću Vlasenici, ali je i pored toga u početku nastupao za srpske mlađe selekcije.

Sadašnji levi bek Genta, koji je u Srbiji nastupao za novosadsku Vojvodinu, rešio je da pređe kod komšija smatrajući da će tamo imati više šansi da redovno igra za najjaču selekciju.

- Moja želja da igram za rodnu zemlju nikada nije bila sporna. Stalno sam to isticao, a to je očigledno stiglo i do selektora Roberta Prosinečkog. Kontaktirao me je, imali smo otvoren razgovor.

- Na meni je sada da promenim sportsko državljanstvo, da nastavim da dobro igram i možda već u maju budem deo reprezentacije. To bi bilo odlično - rekao je Nastić za sportsport.ba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading