PARTIZAN BEZ STRPLJENJA ZA DUO: BOGOSAVAC: Nisu nam verovali; STEVANOVIĆ: Grešimo što odlazimo mladi

Autor:

Sport

30.03.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaleri Partizana Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović smatraju da crno-beli nisu imali dovoljno strpljenja za njih.

RepublikaFoto: Starsport
Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović

Njih dvojica nisu uspela da se izbore za mesto u timu Partizana, pa su sreću potražili na drugom mestu i pronašli su je u Čukaričkom.

- Mislim da nije baš bilo potrebno Partizanu da dovodi toliko levih bekova u poslednje vreme, osim ako baš prave razliku. To je, ipak, odluka onih koji vode klub kojem uvek želim sve najbolje, jer će mi uvek biti u srcu - rekao je Bogosavac za "Novosti".

- Neke igrače Partizan trpi duže, neke kraće. Mi smo, nažalost, bili u drugoj grupi. Na nama je da dokažemo da su pogrešili - kaže Miroslav Bogosavac, fudbaler Čukaričkog

I on i Stevanović bili su u mlađim kategorijama i Partizana i Srbije. 

- Svakom igraču znači da prođe jednu od najboljih škola fudbala na svetu. Miladin i ja se pratimo kroz karijeru, delimo istu sudbinu. Bili smo u mlađim kategorijama, Teleoptiku, na pripremama prvog tima, dobili i neku šansu, ali nisu nam potpuno verovali. Neke igrače Partizan trpi duže, neke kraće. Mi smo, nažalost, bili u drugoj grupi. Na nama je da dokažemo da su pogrešili - dodao je Bogosavac.

RepublikaFoto: fkcukaricki
Miladin Stevanović

Stevanović je za razliku od Bogosavca zaobilaznim putem stigao u Čukarički, preko Kajzerija.

- Pokušao sam sa Turskom, sada shvatam da je bilo prerano. Stigao sam u Čukarički, drago mi je što sam opet u istom klubu sa Bogosavcem. On je već rekao da Partizan neke istrpi, neke ne - istakao je Stevanović.

Mnogi žele Srbiju što pre da napuste, a nisu spremni za sve izazove daleko od kuće. Stevanović spada u tu prilično veliku grupu.

- Nisam želeo da odem iz Partizana, ali nisam dobijao šansu. Sve mi se skupilo i prelomio sam. To je fudbal, svako ima neki put. Meni se to dogodilo prerano, vidite da su se u Srbiju vratili i Pantić, Zdjelar, Antonov... Svi fudbaleri maštaju o tome da igraju u nekoj od najjačih liga, ali grešimo što odlazimo izuzetno mladi - zaključio je Stevanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading