ZIDAN PROGOVORIO O ISKU

Autor:

Sport

30.03.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan izjavio je da se nije nefer ophodio prema Isku, pošto je Španac izjavio da u klubu nema samopouzdanja kao u reprezentaciji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Isko je u pobedi "Crvene furije" nad Argentinom (6:1) postigao tri gola, a posle prijateljskog meča poredio je svoj učinak u reprezentaciji i klubu.

- Nisam nefer prema Isku. On je srećan. Možda nema istu ulogu kao u reprezentaciji, ali pokazao sam mu da je važan za tim. Ono što mogu da kažem o Isku je da on uvek ubije sam sebe. Problem nije u njemu. Problem je što imam 25 igrača, a može da ih igra samo 11 - kazao je Zidan.

U međuvremenu su se pojavile informaije da  Mančester Siti planira da iskoristi nezadovoljstvo Iska.

- Zadovoljan sam Iskom, dobro je igrao protiv Argentine i nema dileme. On je igrač Real Madrida i ostaće tu - dodao je francuski stručnjak.

Trener "kraljevskog kluba" je dodao i da Serhio Ramos i Isko imaju problema i neće putovati na utakmicu protiv Las Palmasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading