Jokanović grmi na Krstajića i FSS: LAGALI STE ME, OBEĆALI STE DA ĆE MITAR BITI POŠTEĐEN!

Autor:

Sport

30.03.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović ljut je na Fudbalski savez Srbije i selektora Mladena Krstajića pošto je igrača njegovog tima Aleksandra Mitrovića držao po 90 minuta na prijateljskim mečevima protiv Maroka i Nigerije, iako su imali drugačiji dogovor.

Jokanović: Ljudima iz FSS obećanja nisu bitna

Jokanović kaže da je zadovoljan formom svog igrača, koji je postigao dva pogotka protiv Nigerijaca, ali da FSS  nije ispoštovao svoju reč.

- Srećan sam što je Mitrović odigrao dobre utakmice. Sa druge strane, nemam baš mnogo toga lepog da kažem o poštovanju koje je pokazala reprezentacija Srbije i prema meni i prema mojim igračima. Srećan sam zbog Mitrovića, stvarno sam srećan, kao i zbog toga što je Srbija pobedila. Važno je imati reč i moja reč ima vrednost. I kada mi obećate nešto i slažete me, to me čini vrlo nezadovoljnim - rekao je Jokanović, a prenos Getwestlondon.co.uk.

Mitar je u prvih devet mečeva za Fulam postigao isto toliko pogodaka, a sada je pridodao još dva tokom reprezentativnog okupljanja.

- Nezadovoljan sam jer je Mitrović odigrao obe utakmice. Očekujem da će biti dobar igrač u reprezentaciji, da će davati gol u svakoj utakmici za Srbiju, ali u ovom trenutku, on je jedini koji je u obe utakmice igrao po 90 minuta. Nisam zadovoljan i to je moj lični osećaj. Ja nisam selektor, ali pitam nešto, oni odgovore nešto ali reči tim ljudima nisu bitne - zaključio je terner Fulama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading