(VIDEO) ON STVARNO ZNA DA IGRA: Ljajić strelac

Autor:

Sport

31.03.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno, Ljajić! U 30. kolu Serije A, reprezentativac Srbije je dobio šansu u pobedi njegovog Torina nad Kaljarijem u gostima (4:0). Biviši fudbaler Partizana upisao se u listru strelaca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trener Macari nije veliki ljubitelj fudbalskog umeća Adema Ljajića. Pokušao je da ga proda, a sve ređe mu ukazuje šansu. Ipak, Srbin je još jednom pokazao da može mnogo. Mučio se Torino protiv Kaljarija, a kada je Ljajić u igru ušao u 54. minutu sve se promenilo.

 

 

Razdrmao je "bikove", a u 65. minutu Ljajić je uspeo da se upiše u listru strelca. Pogodio je za 0:2, a pre njega, četiri minuta ranije, Falke je bio strelac. Torino je do kraja još dva puta pogađao mrežu rivala. 

Možda ova Ljajićeva partija natera Macarija da mu da više šanse.

Lacio je rutinski pobedio Benevento (6:2), a Sergej Milinković-Savić je šansu dobio u 75. minutu, dok je Dušan Basta čitav meč pratio sa klupe. Filip Đuričić je na terenu bio do 74. minuta.

Ni Milenković nije igrao za Fjorentinu koja je bila bolje od Krotonea (2:0), dok je Darko Lazović bio u sastavu Đenove u meču sa Spalom (1:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading