Tavamba: Snovi su mi postali stvarnost!

Autor:

Sport

31.03.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je presrećan debijem za reprezentaciju Kameruna u prijateljskom meču u Kuvajtu.

RepublikaFoto: Starsport
Tavamba je postigao gol protiv Bačke

- To je velika stvar za mene, ne samo za karijeru, već pre svega za mene lično kao osobu. Bilo mi je potrebno 18 godina da bi san postao stvarnost i samo mogu da prenesem reči oduševljenja sa željom da tako nastavim da radim da bih i dalje bio u dobroj formi za sledeći poziv - rekao je Tavamba.

On je na tom meču igrao u veznom redu.

- Igrali smo u sistemu 4-1-2-3 i igrao sam kao drugi ofanzivni vezni na kojoj sam poziciji inače igrao pre nekoliko godina - naveo je Kamerunac i nastavio:

- Moja porodica je presrećna zbog svega što mi se dešava u Partizanu, kao i debiju za reprezentaciju. Dobijao sam mnogo poruka podrške, a posebno od mojih saigrača u Partizanu koji su mi po povratku u Srbiju uz stručni štab i zaposlene čestitali na debiju kao i na novoj poziciji. Bili su pozitivno iznenadjeni što sam debitovao u veznom redu.

Partizan je ranije danas pobedio Bačku 2:1 u 29. kolu Superlige Srbije, a Tavamba je postigao jedan gol.

- Peta uzastopna pobeda i veoma važan niz za nastavak sezone. Drago mi je da smo i posle reprezentativne pauze pokazali da kod nas ništa nije slučajno, da sve što se dešavalo je bila mala rezultatska i psihološka kriza i da je Partizan uvek Partizan. Idemo utakmicu po utakmicu s jasnim ciljem - rekao je Tavamba.

Partizan u narednom kolu dočekuje Borac.

- Nema šta, zna se, sve što kažemo, kažemo na terenu, jer mi smo ipak osvojili duplu krunu. Idemo utakmicu po utakmicu, hrabro u nove pobede - naveo je Kamerunac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading