Ilija Stolica nakon incidenta u Nišu: OSEĆAO SAM DA MORAM DA SE SKLONIM

Autor:

Sport

02.04.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon utakmice između niškog Radničkog i Vojvodine (1:1) ponovo se u centru pažnje našao trener Novosađana Ilija Stolica, koji je ponovo iskazao bunt zbog sudijskih odluka u korist njegovog tima.

RepublikaFoto: MN Press
Stolica: Voleo bih i da mediji prokomentarišu sporne detalje

Stolica je poslednjih 20 minuta proveo na tribinama stadiona "Čair", iako nije dobio isključenje. On je poželeo da na taj način pokaže nezadovoljstvo suđenjem, najviše zbog penala koji je sudija Bojan Nikolić dosudio za Nišlije.

Trener "lala" je u razgovoru za "Večernje novosti" objasnio zbog čega se odlučio na taj potez.

- Nisam se osećao dobro i o tome sam obavestio ljude oko sebe - kazao je Stolica i potom dodao još - Smatrao sam da je najbolje da se sklonim. Odmah da kažem, da mi na pamet nije palo da odstupim. Nikada sebi neću dozvoliti da igračima okrenem leđa, a znam s kakvim ogromnim pritiscima se bore. Daleko od toga - rekao je Stolica za "Novosti".

Ilija Stolica je ove sezone već nekoliko puta bio kažnjavan zbog komentarisanja sudijskih odluka i otvorenog kritikovanja delilaca pravde.

- Dovoljno sam kažnjavan, a voleo bih da mediji prokomentarišu sporne detalje. Meni to profesija ne dozvoljava, ali svako može da pregleda snimak duela i da stekne utisak i iznese svoj stav. To bi bilo idealno - poručio je Stolica za "Novosti" i pohvalio svoje igrače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading