Prekipelo mu u Londonu: KONTE JEDVA ČEKA DA NAPUSTI ČELSI

Autor:

Sport

02.04.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji prvenstveni poraz od Totenhema u Premijer ligi praktično je otpisao Čelsi iz trke za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a menadžer Antonio Konte jedva čeka zavšetak sezone kako bi napustio klub sa "Stamford bridža".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Konte odlazi na kraju sezone, traži ga i PSŽ

Konte je prošle sezone neočekivano lako došao do titule Premijer lige, ali se ove sezone dosta toga promenilo nagore, najviše zbog odlazaka Nemanje Matića i Dijega Koste. Umesto njih nisu došle adekvatne zamene, što se odrazilo i na rezultate.

Italijan je često dolazio u otvoren sukob sa upravom, koja mu nije obezbedila novac za fudbalere koje je želeo tokom sezone da dovede.

Konteov nekadašnji saigrač iz Juventusa Đanluka Viali otkrio je da njegov prijatelj jedva čeka kraj svog mandata u redovima "plavaca".

- Konte ne može da dočeka odlazak iz Čelsija. Ne može da podnese da oni kupuju i prodaju igrače bez konsultacija sa njim. Istina je da Čelsi želi menadžera koji je više klupski čovek - rekao je Viali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading