POSLE PRVENCA - Babić: Sve je lako kad cimer asistira

Autor:

Sport

02.04.2018

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde bili su bolji od ekipe Mladosti u Lučanima, prvenac za crveno-bele na ovom meču postigao je Srđan Babić.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda

- Nadam se da je ovo samo prvi u nizu golova. Moram da se zahvalim još jednom Srniću na odličnoj asistenciji. Nas dvojica smo jako dobri prijatelji, cimeri smo od kada sam došao u Crvenu zvezdu i ovaj prvenac mi je još draži jer se i Srna upisao u listu strelaca - rekao je Babić.

Mladi defanzivac je znao kome da posveti gol.

- Kada sam uputio loptu ka golu nisam je video u mreži, sve se brzo odigralo i ispostavilo se da sam uspeo da prevarim golmana Krznarića. Prvenac bih posvetio našim navijačima koji nam pružaju zaista neverovatnu podršku. Dajemo sve od sebe da im se zahvalimo osvajanjem šampionske titule na kraju sezone.

Naredni meč izabranici Vladana Milojevića igraju za četiri dana protiv ekipe Zemuna.

- Osvojili smo važna tri boda u Lučanima, u meču u samom finišu regularnog dela prvenstva. Dodatno podižemo samopouzdanje dobrom i efikasnom igrom što je vrlo važno u ovom trenutku. Već sada svi razmišljamo o podjednako bitnoj utakmici sa Zemunom koja nas očekuje. Ukoliko budemo igrali kao i u Lučanima, sa toliko energije uspeh nam je zagarantovan. Moramo da nastavimo sa efikasnom igrom - zaključio je Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading