"PETARDA" CRVENO-BELIH: Zvezda pregrmela i Lučane, Pešić pogodio posle 684 minuta

Autor:

Sport

01.04.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U meču 29. kola Superlige, fudbaleri Crvene zvezde bili su bolji od ekipe Mladosti u Lučanima – 5:2 (2:1).

RepublikaFoto: Starsport

 

Trener Vladan Milojević je morao da promeša karte zbog problema sa povredama. Od starta je na terenu bio Račić, priliku je dobio i mladi Adžić, dok je Le Talek stegao zube i igrao je i pored povrede. Suspendovanog Borjana na golu je zamenio Supić.

Zvezda je od starta krenula silovito. Već na startu meča bilo je jasno da je Slavoljub Srnić raspoložen za igru. Sve se vrtelo oko njega. Vukao je konce na sredini terena i bio stalno opasan po gol domaćih. Upornost se vrlo brzo isplatila.

Srnić je u 18. minutu uspeo da zatrese mrežu golmana Krznarića. On je posle asistencije Pašića ušao u kazneni prostor i u padu pogodio gol.

RepublikaFoto: Starsport

 Zvezda je diktirala tempo igre. A onda je usledio hladan tuš. Partizanovo dete, Predrag Pavlović je u 36. minutu preciznim udarcem savladao Supića i tako domaćima doneo izjednačenje. Mladost je pokazala znak života, ali nije dugo uspela da ostane u egalu.

U 44. minutu, posle kornera, Babić je dobro skočio i uspeo je da donese prednost crveno-belima. Lopta je sporo išla posle udarca glavom, a Krznarić nije mogao da je stigne, pa su gosti u najboljem mogućem trenutku došli do prednosti. 

Zvezda je u 55. minutu povela sa 3:1. Pešić je povučen sa leđa u kanzenom prostoru, a sudija Obradović pokazao je na belu tačku. Iskusni napadač je bio precizan i bio je to njegov 20. gol u sezoni (sva takmičenja).

Do ovog gola, napadač crveno-belih 684 minuta nije uspeo da zatrese mrežu. Pretio je i Ben, a u 69. minutu rezervista Milijaš sjajno je izveo slobodan udarac, ali je Krznarić bio na visini zadatka. 

Mladost se u 73. minutu još jednom vratila u meč. Kao i kod prvog gola domaćih, posle asistencije Veslinovića, Pavlović je nadmudrio Supića za 2:3. Ipak, to je bilo sve od domaćih. Pobedu Zvezde overio je mladi Ilić u 81. minutu, a na asisteciju Milijaša Pešić je u 84. minutu pogodio za 5:2 i svoj drugi gol na susretu.

Zvezda je pregrmela još jedno teško gostovanje. Ekipa trenera Milojevića nije lako stigla do pobede, ali je kolo pred početak plej-ofa  uspela da zadrži velikih 12 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading