PEŠIĆ: Ne prati me moskovsko prokletstvo

Autor:

Sport

01.04.2018

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Aleksadar Pešić već 629 minuta nije postigao gol, a mnogi ovaj golgeterski post vezuju za promašaj u Moskvi.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Pešić

Mogao je Pešić da donese crveno-belima četvrtfinale Lige Evrope, ali je promašaj u finišu utakmice u Moskvi Zvezdu koštao eliminacije.

- Ne bih se ja vezivao za to... Prosto, tako se namestilo. Sigurno da mi se taj promašaj motao po glavi desetak dana, ali sam profesionalac i nisam dozvolio sebi da klonem duhom. U Subotici i Šapcu su bili loši tereni, Napredak je odlično odigrao na "Marakani", a i cela ekipa je ušla u neku malu krizu, i eto, sve se nekako namestilo... - istakao je Pešić za Blic i nastavio:

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Pešić

- Nije tu u pitanju samo jedan promašaj, to ima dublju pozadanu. Naravno da mi je tada bilo teško, znam koliko ljudi sam mogao da usrećim, ali to je život - rekao je napadač Zvezde.

Posle svake utakmice na kojoj Pešić ne zatrese mrežu sve se više priča o "moskovskom prokletstvu".

- Iskreno, ne osećam pritisak. Više se neki drugi opterećuju time nego ja. Ja bih samo podsetio da imam 24 gola i 22 asistencije ove sezone. Naravno da volim da dam gol, ko kaže da mu to nije bitno laže, ali najvažnije mi je da igram za ekipu i da osvojim titulu - zaključio je Pešić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading