OŽEGOVIĆ: Da zdravi dočekamo plej-of

Autor:

Sport

01.04.2018

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana slavili su pobedu u subotu (2:1) protiv Bačke u Bačkoj Palanci, a strelac prvog gola bio je napadač Ognjen Ožegović.

RepublikaFoto: Partizan.rs/Miroslav Todorović
Ilustracija: Foto

Ognjen Ožegović je za tim iz Humske od početka sezone postigao osam golova na 27 utakmica, a imao je i pet asistencija. Protiv Bačke je bio strelac prvog gola u 2. minutu iz penala, koji je nad njim i načinjen. 

- Za svaku ekipu je dobro kada se golovi postignu što ranije kako bi se protivnik otvorio i samim tim bismo dobili mogućnost da postignemo još golova. Gol u 2. minutu nam je mnogo značio kako ne bismo bili pod tenzijom u jurenju rezultata, a sa druge strane uvek obavezuje na punu koncentraciju, jer morate i da sačuvate mrežu, ali i da date još golova da biste se osigurali. Imali smo još šansi, koje nažalost nismo realizovali, preko Đerleka par minuta kasnije, pa do moje propuštene prilike. Jednostavno se desi, iz velike želje - rekao je Ožegović za klupski sajt Partizana. 

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Golman Bačke Jevrić se posle uklizavanja u prvim minutima igre i povredio iz želje da sačuva mrežu.

- Zaista mi je žao, jer takve stvari mogu da se dese svakom od nas. Fudbal nema milosti i u želji da daš najbolje svom timu nekada i ne razmišljamo koje mogu biti posledice. Videli ste i sami da smo i mi proteklih meseci imali mnogo povređenih igrača, među kojima sam bio i ja i da jednostavno profesionalni fudbal to nosi sa sobom. Ovom prilikom ga i pozdravljam u svoje ime i celokupne ekipe i želim brz oporavak - dodao je napadač crno-belih. 

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

Ostalo je još jedno kolo pred plej-of i podelu bodova, a fudbaler Partizana je istakao pristup trenera Miroslava Đukića, koji zahteva da se ide korak po korak. 

- Šef nas stalno opominje da sve radimo iz mirnoće, da ne žurimo, već da sagledavamo svaku utakmicu za sebe i fokusiramo se na onu sledeću. Nama je imperativ Borac iz Čačka koji je kao i svaka ekipa uvek motivisana u Humskoj. Želimo da svi saniraju povrede, da se vrati i Tošić i da budemo zdravi za sve što dolazi potom - zaključio je Ognjen Ožegović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading