ZVEZDO, PRIVEDI TO KRAJU KAKO TREBA! Damir Kahriman veliki optimista pred Partizan

Autor:

Sport

18.04.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se da sve od sebe i završi sa tim, poručuje bivši golman crveno-belih uoči 173. večitog derbija.

ZVEZDO, PRIVEDI TO KRAJU KAKO TREBA! Damir Kahriman veliki optimista pred Partizan

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće 173. večiti derbi u subotu od 18 časova na stadionu "Rajko Mitić". "Praznik fudbala" u Srbiji ovog puta ima mnogo veći značaj od samog navijačkog rivalstva, budući da će u slučaju pobede crveno-belih trka za titulu biti gotovo završena, dok eventualni brejk na Marakani stavlja crno-bele u poziciju da mogu da se nadaju do samog kraja, jer bi tada razlika u bodovima iznosila četiri.

Ono što je interesantno jeste da je tim iz Humske poslednji put slavio u Ljutice Bogdana na današnji dan pre sedam godina. Od tada, i nesrećno izgubljene titule na "krovu" ubrzo nakon toga, krenula je potpuna renesansa Crvene zvezde dolaskom Vladana Milojevića koji sada može tu dominaciju i da produži osvajanjem sedme titule šampiona Srbije u nizu.

Momak koji je u crveno-belom dresu čuvajući mrežu prošao i kroz dobro i kroz loše bio je sigurno Damir Kahriman. Bivši golman Crvene zvezde osetio je "gorčinu" protiv Voždovca na "krovu", ali je bio tu i kada je "zasijalo sunce" pod Milojevićem. Upravo on je u najavi 173. večitog derbija govorio za Republiku.

- Očekivanja su da se privede kraju kako treba. Svi smo očekivali prvo mesto, da kažemo, i sad je to bukvalno samo preneti sa reči na delo. Da se privede kraju sezone kako treba, izađe na teren, da sve od sebe i završi sa tim.

Interesantno, on je otkrio da je iz posebnog ugla gledao na povratak Milojevića.

Republika

Foto: Starsport

Ima podršku: Vladan Milojević

- Ja u svakog trenera verujem jer volim Zvezdu i srećan sam zbog Miloja naravno jer je uvek bolje kada je neko naš tu. Optimista sam bio do poslednjeg zvižduka i u prošloj polusezoni da će se nešto ostvariti u Evropi. Verovao sam da će ekipa da eksplodira jer je početak pod Barakom Baharom bio izuzetan. Ali dobro, Bože moj, nije se desilo i dobro je da sad sve ide kako treba - nastavio je iskusni čuvar mreže.

Za kraj smo ga pitali koji derbi iz njegovog vremena bi voleo da se ponovi u subotu.

- Pošto se već igra na Marakani, neka bude onaj kad smo ih pobedili 3:1 na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading