SAŠA ILIĆ SE SELI U RUSIJU! Legenda Partizana ima NOVI angažman!

Autor:

Sport

01.05.2024

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj mandata u Grčkoj.

SAŠA ILIĆ SE SELI U RUSIJU! Legenda Partizana ima NOVI angažman!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Saša Ilić ide u Rusiju

Fudbalska legenda Saša Ilić, poznat po svojoj uspešnoj igračkoj karijeri, sada se okreće trenerskim izazovima. Prema informacijama iz Rusije, Ilić je postigao dogovor sa Nižnjim Novgorodom i preuzeće ulogu trenera do 2025. godine. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je Nižnji imao na radaru nekoliko poznatih stručnjaka pre nego što se odlučio za Ilića.

Veliki izazov za Sašu Ilića

Nižnji Novgorod se trenutno nalazi na 11. mestu u Premijer ligi Rusije, samo tri boda iznad zone za ispadanje. Iako se čini da je situacija relativno stabilna, činjenica da ispadaju sigurno dva tima, a da pretposlednji Ural ima samo tri boda manje, jasno pokazuje kakav izazov legendi Partizana predstoji. Njegov glavni zadatak biće da zadrži ekipu u elitnom ruskim fudbalskim takmičenju.

Republika

Foto: Starsport

Saša Ilić

Ilićev put do trenerske klupe


Saša Ilić je zaslužio poverenje Nižnjeg Novgoroda zahvaljujući svojim uspesima na trenerskim pozicijama u Atromitosu, Čukaričkom i sofijskom CSKA. 

Poverenje u Sašu Ilića


Nižnji Novgorod je ozbiljno shvatio potragu za novim trenerom, razmatrajući i druge poznate stručnjake pre nego što su se odlučili za Ilića poput Stanislava Čerčesova, Roberta Morena, Viktora Gončarenka i Igora Bišćana. Očigledno je da su u njemu prepoznali kvalitete i potencijal za vođenje tima u jednoj od najjačih fudbalskih liga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading