TRANSFER KOJI MENJA SVE U REALU: Otkriven petogodišnji ugovor sa Kilijanom Mbapeom!

Autor:

Sport

18.04.2024

21:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz sve bliži Madridu!

TRANSFER KOJI MENJA SVE U REALU: Otkriven petogodišnji ugovor sa Kilijanom Mbapeom!

Foto: Tanjug/AP

Fabrizio Romano je potvrdio da će Kilijan Mbape ovog leta preći iz PSŽ u Real Madrid, a transfer će bitii besplatan. Jasno je da je Francuz doneo svoju odluku da napusti Park Prinčeva, a Kraljevski klub je glavni fokus. Od samog početka, nije imao nameru da pregovara s bilo kojim drugim klubom. Svoju potpunu pažnju je usmerio na španskog giganta.

Mbape će se pridružiti Real Madridu kao slobodan igrač nakon isteka ugovora s PSŽ-om. Uprkos naporima francuskog šampiona da ga zadrži stalnim predstavljanjem novih ponuda, 25-godišnji napadač se odlučio za beli deo Madrida.

Prema pisanjima Marce, Mbape će potpisati petogodišnji ugovor s Real Madridom. Navodno, on će biti najplaćeniji igrač u klubu, mada ne značajno. Očekuje se da će njegova zarada iznositi oko 20 miliona evra godišnje, uključujući bonuse i značajan deo od marketinških prava. Tokom poslednje dve sezone u PSŽ-u, Mbape je zarađivao 72 miliona evra godišnje.

Postoji mogućnost da se Mbape suoči sa svojim budućim klubom u finalu Lige šampiona. PSG će igrati protiv Borusije Dortmunda u polufinalu i smatra se jakim favoritom za prolazak dalje. S druge strane, Real Madrid će igrati protiv Bajerna. Tokom trenutne sezone, Mbape je postigao 41 gol i pružio devet asistencija na 42 utakmice. Od dolaska u PSG 2017. godine, postigao je 253 gola i zabeležio 107 asistencija na 302 nastupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading