NIŠTA OD PARTIZANOVE BOMBE NA LETO: Reprezentativac Srbije neće obući crno-beli dres!

Autor:

Sport

19.04.2024

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastasić produžio ugovor sa Majorkom!

NIŠTA OD PARTIZANOVE BOMBE NA LETO: Reprezentativac Srbije neće obući crno-beli dres!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije i fudbaler Majorke, Matija Nastasić nedavno je postigao dogovor o produžetku ugovora sa španskim klubom. Nakon perioda nagađanja oko budućnosti fudbalera, konačno doneta odluka kojom će iskusnog defanzivca zadržati na Rajskom ostrvu.

Foto: Profimedia

 

Ovim su okončana nagađanja oko povratka Nastasića u Partizan. Iako Majorka želela da zadrži Nastasića, došlo je do nesuglasica oko dužine trajanja novog ugovora. Čuveni španski list Marka preneo je da je klub prvobitno želeo da produži saradnju sa fudbalerom na 12 meseci, dok je Nastasić tražio dvogodišnji ugovor. 

Obe strane su postigle dogovor, pa će Majorka imati na raspologanju stamenog štopera do 2026. godine. Nastasić je imao dosta problema sa povredom, ali je uspeo da preprodi sve to i pruži sjajne partije za španski klub. Nedavno je igrao i finale Kupa Kralja, gde je njegov tim poražen od Atletik Bilbaa nakon izvođenja penala.

Ove sezone, Nastasić je postigoi dva gola na 29 utakmica u svim takmičenjima za Majorku. U svojoj karijeri igrao je za Partizan, Mančestet siti, Fjorentinu i Šalke. Za nacionalni tim Srbije zabeležio je 34 nastupa, ali bez postignutog gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading