DELIJE BRUTALNO PROZVALE IGRAČE PARTIZANA: Vruć doček za crno-bele!

Autor:

Sport

24.04.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvatrenije pristlaice crveno-belih imale šta da poruče.

DELIJE BRUTALNO PROZVALE IGRAČE PARTIZANA: Vruć doček za crno-bele!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Igrači crno-belih su imali vruć doček kada su izašli na teren, pošto su ih navijači domaćeg tima brutalno isprozivale.

- Vi ste samo žene u crnom - poručile su Delije.

Atmosfera je bila napeta nakon nedavnog večitog derbija u kome su fudbaleri Zvezde trijumfovali rezultatom 3:2, a nezadovoljstvo je izazvalo deljenje pravde sudije Pavla Ilića. Ipak, Partizan je odlučio da se pojavi na stadionu, uprkos ranijim najavama da neće igrati, ali su igrači ipak izratili protest tako što su slali loptu u aut nakon početnog udarca.

Ovo je dodatno zaoštrilo rivalitet između dva kluba i unelo dodatnu tenziju u već uzavrelu atmosferu pred polufinalni okršaj. U ranijem terminu, Vojvodina je golom Koraća u 91. minutu slavila na gostovanju protiv Radničkog iz Kragujevca i plasirala se u finale Kupa Srbije. Pobednik meča između Crvene zvezde i Partizana će imati priliku da se suprotstavi Novosađanima u borbi za trofej najmasovnijeg takmičenja u Srbiji. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading