NAVIJAČI ZVEZDE PECNULI GROBARE: Delije poslale brutalnu poruku najvatrenijim pristalicama crno-belih!

Autor:

Sport

24.04.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća atmosfera na Marakani.

NAVIJAČI ZVEZDE PECNULI GROBARE: Delije poslale brutalnu poruku najvatrenijim pristalicama crno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana trenutno igraju polufinalni meč Kupa Srbije koji je počeo do 19.00 časova na stadionu Rajko Mitić. Tim iz Ljutice Bogdana trenutno vode rezultatom 2:0, golovima Filipovića koji je postigao autogol i Pitera Ojainke. 

Atmosfera pred ovaj okršaj i u toku njega, opasno se zakuvala, Delije su brutalno zapretile Grobarima. Navijači Zvezde su uputili pretnju najvatrenijim pristalicama crno-belih i poručili ima da će ponovo dobiti batine.

- Dobićete opet batine - istakle su Delije.

Ovo skandiranje je bilo direktna reakcija na incident koji se dogodio pre meča, kada je oko stotinu navijača Zvezde napalo manju grupu navijača Partizana. Pre samog večitog derbija, došlo je do eskalacije sukoba između grupa huligana na ulici Kraljice Marije.

Ovaj incident je uneo tenziju pred utakmicu između dva najveća srpska fudbalska kluba. Takođe, pre početka utakmice grači crno-belih su imali vruć doček kada su izašli na teren, pošto su ih navijači domaćeg tima brutalno isprozivale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading