JEZIV PRIZOR NA MARAKANI! STAMENIĆ UMESTO LOPTE "RAZVALIO" ANTIĆU GLAVU: Igrač Partizana krvav (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nimalo prijatno.

JEZIV PRIZOR NA MARAKANI! STAMENIĆ UMESTO LOPTE "RAZVALIO" ANTIĆU GLAVU: Igrač Partizana krvav (VIDEO)

Foto: Starsport

Uzbudljivo prvo poluvreme Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana donelo je nekoliko dramatičnih momenata, ali jedan od najupečatljivijih događaja, pored golova Olajinke, bio je povreda fudbalera crno-belih Nikole Antića. U 45. minutu meča, dok je Zvezda imala napad, lopta je stigla do Stamenića koji je pokušao da postigne gol "makazicama". Međutim, umesto lopte, Antić je nehotice podmetnuo glavu i dobio strašan udarac.

Republika

Foto: Starsport

Antić posle udarca

Nakon ovog nezgode, lekarski tim je odmah reagovao i pružio medicinsku pomoć povređenom Antiću čija je glava bila prekrivena krvlju. Uprkos teškoj povredi, hrabri fudbaler je odlučio da se vrati na teren nakon što mu je povreda sanirana, noseći zaštitnu "čalmu" na glavi.

Podsetimo, igrači crno-belih su imali vruć doček kada su izašli na teren, pošto su ih navijači domaćeg tima brutalno isprozivale. Atmosfera je bila napeta nakon nedavnog večitog derbija u kome su fudbaleri Zvezde trijumfovali rezultatom 3:2, a nezadovoljstvo je izazvalo deljenje pravde sudije Pavla Ilića. 

Pred ovaj okršaj i u toku njega, opasno se zakuvala, Delije su brutalno zapretile Grobarima. Navijači Zvezde su uputili pretnju najvatrenijim pristalicama crno-belih i poručili ima da će ponovo dobiti batine, a pre toga su fudbalere Partizana nazvali ženama u crnom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragañ

24.04.2024 20:49

Inače bonus sa novog zelanda